Meglévő iparterületek infrastrukturális fejlesztése Békéscsabán

2021. február 13. 06:24 | behir

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságot, hogy a Meglévő iparterületek infrastrukturális fejlesztése tárgyú projekt keretében a Berényi úti kerékpárforgalmi létesítmény kivitelezési munkái szünetelnek a téli időjárási körülményekre való tekintettel.

A Dobozi úti kerékpárforgalmi létesítmény esetében a korábbiakban jelzett műszaki probléma miatt áttervezés és szerződésmódosítás is folyamatban van. További munkálatokra – figyelemmel a munkafolyamatok jellegére – mindkét esetben az időjárás függvényében kerül sor.

Felhívjuk az érintett szakaszokon kerékpárral közlekedni kívánók figyelmét, hogy a kivitelezésbe bevont kerékpárutak a műszaki átadás-átvételi eljárások befejezéséig munkaterületek, ezért csak saját felelősségre használhatóak.

A kivitelező és alvállalkozója, valamint a beruházó Békéscsaba önkormányzata a tervezett munkálatokról folyamatos tájékoztatással él a lakosság felé. A kivitelezési munkálatok alatt kérjük, kövessék figyelemmel a tájékoztatókat, szíveskedjenek figyelemmel lenni a munkavégzés alatt létrehozott ideiglenes forgalomtechnikai kialakításokra.

A munkavégzés során és annak befejezéséig kérjük az érintettek szíves megértését, türelmét és közreműködését.

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Fejlesztéspolitika

Megnyitott az új piac Kondoroson

A kondorosi piac mindig is közkedvelt és szívesen látogatott színtere volt a városnak. A korábbi vásártér nem volt európai színvonalú, ezért az önkormányzat kereste a lehetőséget a felújításra. Végül egy uniós pályázat gazdaságfejlesztési programjának részeként közel 190 millió forintból épült meg a szerdán birtokba vett létesítmény.
2021. március 3. 16:03
FEL