Meglévő iparterületek infrastrukturális fejlesztése Békéscsabán

2021. január 24. 10:39 | behir

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságot, hogy a Meglévő iparterületek infrastrukturális fejlesztése tárgyú projekt keretében a Berényi úti kerékpárforgalmi létesítmény kivitelezési munkái szünetelnek a téli időjárási körülményekre való tekintettel.

A Dobozi úti kerékpárforgalmi létesítmény esetében a korábbiakban jelzett műszaki probléma miatt áttervezés és szerződésmódosítás is folyamatban van. További munkálatokra mindkét esetben az időjárás függvényében kerül sor.

Felhívjuk az érintett szakaszokon kerékpárral közlekedni kívánók figyelmét, hogy a kivitelezésbe bevont kerékpárutak a műszaki átadás-átvételi eljárások befejezéséig munkaterületek, ezért csak saját felelősségre használhatóak.

A kivitelező és alvállalkozója, valamint a beruházó Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata a tervezett munkálatokról folyamatos tájékoztatással fog élni a lakosság felé a rendelkezésre álló csatornákon keresztül.

A kivitelezési munkálatok alatt kérjük a lakosságot, hogy kövessék figyelemmel a tájékoztatókat, szíveskedjenek figyelemmel lenni a munkavégzés alatt létrehozott ideiglenes forgalomtechnikai kialakításokra.

A munkavégzés során és annak befejezéséig kérjük az érintettek szíves megértését, türelmét és közreműködését.

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

További programok »

FEL