Meglévő iparterületek infrastrukturális fejlesztése

2022. július 17. 13:00 | behir

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságot, hogy a Meglévő iparterületek infrastrukturális fejlesztése tárgyú projekt keretében a kerékpárforgalmi létesítmények kivitelezési munkái folytatódnak.

Érintett szakaszok: A Dobozi úti és a Mokry u. – Szarvasi út között épülő kerékpárút.

Folytatódik a Dobozi úti kerékpárút felújítása a Gém utca és a Csabai út között, valamint kerékpárút épül a Mokry u. – Szarvasi út között (a volt hadivágány nyomvonalán).

A Dobozi úton a meglévő kerékpárút burkolata, valamint a támfal bontása elkészült. Jelenleg földmű-építési munkálatok vannak folyamatban.

A Mokry utcai közúti-gyalogos szintbeli vasúti keresztezés és a Szarvasi úti kerékpárút között a nyomvonal teljes lezárása mellett épül a kerékpárút. A homokos kavicságyazat és az útalap építése elkészült. Jelenleg a közvilágítás kiépítése van folyamatban, melynek megépülte után elkezdődnek az aszfaltozási munkák. A Mokry utcában útszűkületekre számíthatnak az arra közlekedők lokális pályaszerkezet-csere miatt.

A felújítások illetve a kerékpárút-építések befejezésére várhatóan 2022 november hónapban kerül sor.

A kivitelezési munkálatok alatt kérjük az arra közlekedőket, hogy kövessék figyelemmel a tájékoztatókat, szíveskedjenek figyelemmel lenni a munkavégzés alatt létrehozott ideiglenes forgalomtechnikai kialakításokra.

A munkavégzés során kérjük a lakosság szíves megértését, türelmét és közreműködését.

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

További programok »

FEL