Megkapta első oltását a megyei elnök

2021. március 12. 18:33 | behir

Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke Facebook oldalán tudatta, hogy az orosházi Dr. László Elek Kórházban megkapta az első koronavírus elleni oltást.

Egy éve elmúlt már, hogy Magyarországon is megjelent a koronavírus. A Covid19 világjárvány miatti korlátozások a mindennapjaink részévé váltak, és csak akkor térhet vissza életünk a megszokott kerékvágásba, ha minél többen szereznek védettséget a vírus ellen, minél többen kapnak oltást.

Zalai Mihály Facebook bejegyzésében azt írta: az oltás felvétele előtt természetesen tájékozódott, ami azt jelentette, hogy beszélt azokkal az orvos ismerőseivel, barátaival, akiknek ad a véleményére.

- Mindannyian azt mondták, hogy ezekben a napokban nem csak az idősebbek, de az én korosztályom is komoly veszélynek van kitéve, naponta több tucatnyi negyven- és ötvenéves kerül lélegeztetőgépre. Szeretném, ha minél előbb visszatérne az életünk a megszokott kerékvágásba, és nem követelne több áldozatot a vírus. Ezért regisztráltam itt: https://vakcinainfo.gov.hu/, és amikor behívtak, felvettem azt az oltást, amelyet lehetett. Kérem Önöket, hogyha még nem tették meg, jelentkezzenek, hogy ne legyen több áldozata a kórnak, és minél előbb véget érjenek azok a korlátozások, amelyek között élnünk kell! - tett hozzá a megyei elnök.

 

További programok »

Itthon

Opauszki Zoltán: Öt-hét éven belül akár szintet ugorhatunk a turizmusban

A Békéscsabai Turisztikai Egyesület a közelmúltban tartotta közgyűlését a Szlovák Tájházban, ahol megtárgyalták Békéscsaba turizmusfejlesztési koncepcióját is. Az egyesület elnökével, Opauszki Zoltánnal erről, valamint a térségben rejlő turisztikai lehetőségekről beszélgetett a 7.Tv Csabai Forgatag című műsorában Csiffáry Zsuzsanna műsorvezető.
13:47
FEL