Megjelent a Csabai Mérleg legfrissebb száma

Megjelent a Csabai Mérleg legfrissebb, idei huszonharmadik száma.

Rövidesen elkezdődhet a Szigligeti utcai óvoda tanmedencéjének felújítása. Az öt éve lezárt létesítmény korszerűsítése mintegy 100 millió forintból valósul meg. Télen a belső felújítás veszi kezdetét, melynek során többek között kicserélik a teljes szellőzőrendszert, valamint felújítják a burkolatokat – a részletetek megtalálják a Csabai Mérleg legfrissebb számában.

Beszámolunk arról, hogy a Kiváló Szociális Munkáért kitüntetést a szociális munka napján Szferléné Dénes Pálma az Egyensúly AE Egyesület terápiás munkatársa, valamint a Békés Megyei Szociális Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat kollektívája vehette át.

A szociális alapszolgáltatás fejlesztésre összesen 174 millió forint támogatást kapott a TOP-keretből Békéscsaba önkormányzata. Ennek segítségével valósulhat meg a Kossuth utcai és a Jázmin utcai idősek klubjainak korszerűsítése, illetve valósulhatott meg a Mokry utcai idősek klubja, valamint a Bankó András utca 44. szám alatti épület fejlesztése – erről is bővebben olvashatnak a 23. számban.

Írunk arról, hogy a tervek szerint 2019 nyarától több helyen kell fizetni majd a parkolásért Békéscsabán, arról, hogy hol tart a stadionlelátó felújítása, illetve arról is, hogy mi terveznek a CsabaPark fejlesztésének harmadik ütemében.

Olvashatnak lapunk legfrissebb számában arról, hogy milyen volt a Körösparti Vasutas Koncert Fúvószenekar jubileumi hangversenye a Csabagyöngyében, az Angyalok szárnyalás a Jókai színházban, és hogy kiket díjaztak a Digiporáma Fesztiválon.

Beszámolunk a BékésCsabai gyertyagyújtásról, a MikulásGyár és a Karácsonyi Angyalok adománygyűjtő akcióról, és arról is, hogy Békéscsabán milyen adventi hangversenyekkel hangolódhatunk az ünnepekre.

A Csabai Mérlegből tájékozódhatnak továbbá arról, hova érdemes menni a következő napokban, hetekben Békéscsabán, ha kikapcsolódásra vágynak, milyen programokat terveznek a közösségi házak, és hogy mit láthatunk a 7.Tv műsorán a következő két hétben.

A Csabai Mérleg legfrissebb számát idekattintva is olvashatják.

 

Megosztás:

Címke: , ,