Megerősítette szponzori szerződését a BRSE az egyik partnerével

2020. október 27. 10:28 | behir

A 2020/2021-es idényben is folytatódik a Forgút Bt. és a Békéscsabai Röplabda SE együttműködése – jelentette be kedden reggel a klub.

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásai jelentős terheket róttak a Békéscsabai Röplabda Sportegyesületre, ezért a menedzsmentnek tízmilliós nagyságrendű bevételkiesést kellett orvosolnia. A klub a közleményében hangsúlyozza, makacsul ragaszkodik ahhoz, hogy a szakmai színvonal ne csökkenjen, továbbra is egy hazai- és nemzetközi porondon sikeres klub működtetése a cél.

A napokban egy újabb céggel hosszabbítottak szerződést: a békéscsabai székhelyű Forgút Bt. évek óta szponzorálja a békéscsabai röplabdázást. A cég tevékenysége a mélyépítéshez kapcsolható gyártás és kivitelezés a forgalomtechnika és az útépítés területén. 

A Forgút Bt. a felnőtt csapatot működtető gazdasági társasággal kötött reklámszerződésen túl az utánpótlást is támogatja a társasági nyereségadója egy részének felajánlásával. A vállalat arculati elemei továbbra is megjelennek majd a mérkőzéseknek otthont adó Békéscsabai Városi Sportcsarnokban. Baran Ádám, a BRSE elnöke elmondta, hogy célegyenesben vannak a tárgyalások további cégekkel, így bíznak abban, hogy a következő napok során újabb támogatókat jelenthetnek be.

További programok »

Sport

FEL