Még mindig van esély a szuper bringák megnyerésére!

2021. március 24. 10:35 | behir.hu

Tovább tart a Békéscsabai Médiacentrum Kft. kerékpáros nyereményjátéka, amelyhez csupán néhány kérdés helyes megválaszolására van szükség!

A behir.hu-t, a Csabai Mérleget és a 7.Tv-t kiadó Békéscsabai Médiacentrum Kft. Bringázzunk együtt! címmel hirdetett online kerékpáros tudáspróbát. A fődíj pedig nem akármi: egy felnőtt- és egy gyermekkerékpár. A nyereményjátékra békéscsabai lakosok jelentkezését várjuk, a fődíjért pedig nem kell mást tenni, mint megnyitni a behir.hu-t és követni a játék menetét.

Mi szükséges a nyereményjátékhoz? Honlapunkon négy kisfilm tekinthető meg, melyek mindegyike hasznos információkat tartalmaz a kerékpározással kapcsolatos közlekedési szabályokról, annak környezetvédelmi és egészségügyi hatásairól. Ez alapján tettünk fel négy kérdést, melynek helyes megválaszolása esetén bármely nevezőnek esélye lehet a fődíj megszerzésére! A játék pontos menete, a kisfilmek és a kvíz ide kattintva tekinthető meg.


Most további esély nyílik a fődíj megszerzésére, hiszen március 24-e helyett április 7-ig várjuk a beérkező megfejtéseket!


A koronavírus-járvány miatt ugyanakkor későbbre halasztjuk e két pályázat eredményhirdetését, hiszen a legfontosabb olvasóink egészsége! Érdemes lesz figyelni a Csabai Mérleg hasábjait és a behir.hu hírportált, hiszen mindkét felületünkön folyamatosan hírt adunk a nyereményjátékokról!

További programok »

Itthon

Jótékonysági estet rendeztek Békéscsabán

Nyárköszöntő jótékonysági estet szervezett a békéscsabai önkormányzat péntek este a Körösök Völgye Látogatóközpontban. A bál bevételével a Békéscsaba Városi Nagycsaládosok Egyesületét és a Körösparti Vasutas Koncert Fúvószenekart támogatták.
08:25
FEL