Még át sem adták, de már megrongálták az új finteszpark egyik elemét Kondoroson

2020. október 22. 13:53 | Tóth Bianka

Hivatalosan még át sem adták azokat a szabadtéri fitnesz eszközöket, amiket a napokban megrongáltak Kondoroson. Már elemzik a térfigyelő rendszer felvételeit.

Kondoroson egy turisztikai pályázat részeként telepítettek különböző szabadtéri fitnesz eszközöket a város központjában, a tópart közelében. Ribárszki Péter, a város polgármestere közösségi oldalán osztotta meg a sokak számára felháborító hírt, miszerint ismeretlenek az egyiket megrongálták. A festéket több helyen leverték, csavarokat szedtek ki, amivel balesetveszélyes helyzetet teremtettek – fogalmazott a polgármester.

Arra kéri továbbá a használókat, hogy várják meg, míg egyáltalán a beruházás véget ér és átadják a területet. Csak ezt követően, "az eszközöket szabályszerűen használva lehet építeni az izmot és fitogtatni az erőt" – szögezte le a település első embere. Hozzátette, hogy a városban működő térfigyelő rendszer egyik kamerája rögzítette a történteket, a felvételek elemzése folyamatban van.

További programok »

Életmód

Energiahivatal: felkészült a téli hónapokra az energiaszektor

A fogyasztók ellátása a fűtési időszakban biztosított, a hétfői adatok szerint több mint 6 milliárd köbméter földgáz áll rendelkezésre, és a villamosenergia-, valamint a távhőszektor is felkészült a hidegebb hónapokra az ellátásbiztonság fenntartása érdekében - közölte a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) kedden az MTI-vel.
2020. december 1. 17:34
FEL