Maszkokat vásárolt az MSZP két békéscsabai önkormányzati képviselője

2020. április 29. 13:45 | behir

Békéscsabai, telekgerendási és kétsopronyi háziorvosoknak juttatták el az eszközöket.

Az MSZP Békéscsabai Szervezete védőfelszerelésekkel igyekszik segíteni az első vonalban dolgozó orvosok és ápolók értünk végzett erőfeszítéseit – tudatta Miklós Attila és Fülöp Csaba. Az önkormányzati képviselők tiszteletdíjaikból és vállalkozói felajánlásból vásároltak FFP2-es maszkokat, amelyeket a választókerületben dolgozó háziorvosok részére juttattak el.

A közel 300 ezer forintért vásárolt eszközöket Békéscsabán, Telekgerendáson, Kétsopronyban már átadták az orvosi rendelőkben – írta közösségi oldalán Miklós Attila. Mint folytatta, ezek a maszkok nem a repülőkön érkeztek, nem is akkora mennyiségben, de már ott vannak, ahol szükség van rájuk.

A közleményből az is kiderült, hogy idén május elsején az MSZP nem tudja megrendezni szokásos majálisát. A közelgő „munka ünnepe” alkalmából azonban az MSZP Szolidaritási Alapja 4 millió forint értékű tartós élelmiszer felajánlásával segít a bajba jutott családokon. Az MSZP Békéscsabai Szervezete is csatlakozott ehhez az akcióhoz, a képviselők felajánlásából vásárolt élelmiszerekkel is igyekeznek segíteni a nélkülözőkön.

További programok »

Itthon

Sporteszközöket adott a BRSE a Napsugárovinak

Könnyített súlyú röplabdákat, valamint egy tollaslabda-hálót adományozott a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület a Lencsési Óvodának. A sporteszközöket szerdán reggel adta át egyesület vezetése és játékosai a gyerekeknek.
2021. december 1. 13:57
FEL