Másoknak is fizetett egy kört a lopott pénzből

2019. november 10. 09:21 | behir

Köröstarcsán, egy büfében egy férfi ottfelejtette az övtáskáját. Egy vendég magához vette és pénzt vett ki belőle. A rendőrök a lopással gyanúsítható 43 éves köröstarcsai férfit előállították.

Köröstarcsán, egy büfében november 8-án este egy férfi ottfelejtette az övtáskáját. A pultos nő másnap reggel megtalálta és felakasztotta egy fogasra azért, hogy a tulajdonosa majd megtalálja. Egy másik vendég azonban levette a fogasról a táskát és kivette belőle a pénzt. Több tízezer forint volt benne. A pénz egy részéből többeknek fizetett egy italt, a többit pedig eltette és a táskával együtt elvitte. Az övtáska tulajdonosa november 9-én reggel visszament a büfébe, de miután nem találta meg a táskáját, bejelentést tett a rendőrségen. A Békési Rendőrkapitányság rendőrei előállították és kihallgatták a lopás gyanúsítottját. A 43 éves köröstarcsai férfinál a pénz egy részét megtalálták és lefoglalták – olvasható a police.hu-n.

További programok »

Itthon

Békés megyében is több helyen várható forgalomnövekedés a hétvégén

A mindenszentek és az iskolai őszi szünet vége miatt ezen a hétvégén a szokásosnál nagyobb forgalomra számíthatnak a közlekedők nemcsak a temetők környékén, hanem a forgalmasabb Békés megyei utakon is – hívta fel a figyelmet a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Békés megyei igazgatója.
2020. október 30. 18:07
FEL