Már a postaládákban a Csabai Mérleg legújabb száma!

2022. június 17. 15:03 | Varga Diána

Megjelent a Csabai Mérleg idei 12. száma, mutatjuk, mivel készültünk ezúttal!

Legfrissebb lapszámunkban beszámolunk arról, egy régi kerékpárút megújul, egy új pedig épül; arról, hogy pompás virágok díszítik Békéscsaba köztereit, visszatekintünk két értékelő erejéig az előző közgyűlésre, valamint hírt adunk a városi pedagógusnapról is. 

A Csabai Mérleg aktuális számában szó lesz a meglévő iparterületek fejlesztéséről és arról, hogy áll a Wenckheim-kerékpárúttal kapcsolatos beruházás és a csabai útfejlesztés, és megmutatjuk, milyen volt a diákok kirándulása a DAREH telephelyén. Bemutatkozik az időközi önkormányzati képviselő-választás két jelöltje, Alföldi Károly és Varga Tamás, valamint beszámolunk róla, hogy tizenöt kistermelő kapott Viharsarki termék logót és arról, hogy továbbra is Takács Árpád vezeti a Békés Megyei Kormányhivatalt. 

Felidézzük a Békéscsabai Ünnepi Könyvhetet és a Három Város Kerékpáros Fesztivált és megmutatjuk, milyen emléktáblát avattak a Munkácsy Mihály Múzeumnál.

Lapunkat nem csupán a postaládában találja meg, hanem online is, erre a linkre kattintva! 

További programok »

Média

Több száz békéscsabai családnak gyűjtenek karácsonyi ajándékot

Idén is közös adventi adománygyűjtést hirdetett a Békéscsabai Turisztikai Egyesület, a Körösvidék Alapítvány, a Békéscsabai Médiacentrum, a Csabagyöngye Kulturális Központ és a Békéscsabai Városfejlesztési Nonprofit Kft. Az öt szervezet december 1. és 15. között várja a felajánlásokat a Békéscsabai Családsegítő és Gyermekjóléti Központ ellátottjai számára.
2023. december 1. 18:46
FEL