Ma reggel kinyitott a békéscsabai Árpád fürdő

2022. október 5. 11:14 | Mikóczy Erika

Ma, azaz október 5-én reggel 6 órától ismét várja vendégeit a békéscsabai Árpád Gyógy- és Strandfürdő.

Mint arról korábban beszámoltunk, szeptember 27-ei ülésén döntött arról a békéscsabai közgyűlés pénzügyi bizottsága, hogy ez év végéig a strand nyitva tarthat városi támogatással, a Békéscsabai Előre Úszó Klub és a Csabai Csirkefogók Vízilabda Klub támogatásával, egyes szolgáltatások szűkítésével, valamint a belépődíjak emelésével (az új belépődíjakról a fürdő oldalán, ide kattintva tájékozódhatnak).

Hogy az következő évben mi lesz, azt egyelőre nem lehet tudni. Dr. Szigeti Béla, az ifjúsági és sportbizottság elnöke úgy fogalmazott: amennyiben nem érkezik kompenzációs segítség, az Árpád fürdő 2023. január 1. és 2023. március 15. között valószínűleg zárva tart majd. A 2023. évi működésről a konkrét energiaárak és szolgáltatási díjak ismeretében a decemberi közgyűlés dönt majd.

Október 5-én délelőtt, az őszi-téli átállást követően ilyen volt a csabai Árpád Gyógy- és Strandfürdő:

Galéria

 

További programok »

Itthon

Kisebbek és drágábbak lesznek idén a karácsonyfák

Az advent elérkeztével egyre többen indulunk el a szokásos beszerző körútra, hogy hazacipeljük a legjobb vételnek ígérkező karácsonyfát. De vajon mennyit kell fizetnünk érte az idén? Melyik a magyarok kedvenc fajtája, melyik típus milyen előnyökkel és hátrányokkal bír? És miért lesznek idén kisebbek a karácsonyfák? Szakértő segített a válaszadásban a sokszinuvidek.hu-n.
2022. november 26. 17:41
FEL