Lopott kerékpárt találtak a rendőrök, most keresik a tulajdonosát

2022. január 5. 15:23 | behir.hu

A békéscsabai rendőröl nemrég lefoglaltak egy lopott kerékpárt, ám mivel a tulajdonos nem tett bejelentést, nem tudják értesíteni sem.

Kerékpár tulajdonosának jelentkezését várja a Békéscsabai Rendőrkapitányság. A lopott biciklit a rendőrség lefoglalta, de mivel a tulajdonos nem tett bejelentést a lopásról, a rendőrség nem tudja közvetlenül értesíteni. A békéscsabai rendőrök azt kérik, hogy aki a mellékelt kép alapján felismeri a biciklit, jelentkezzen a Békéscsabai Rendőrkapitányságon.

A tulajdonosnak be kell mutatnia a vázszámot tartalmazó adásvételi szerződést vagy a tulajdonjogot bizonyító egyéb iratot. Ha ilyennel nem rendelkezik, tisztában kell lennie a kerékpár márkájával, illetve azzal, hogy milyen feliratok vannak rajta. Meg kell mondania azt is, hogy mikor és honnan lopták el a biciklit. A kerékpárt előzetes egyeztetést követően lehet átvenni a Békéscsabai Rendőrkapitányságon (Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3., telefonszám: +36/66/523-700).

További programok »

Kék hírek

Lakodalomban ütötte ki az ittasan kötekedő idős férfit a fiatal bokszoló

Súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség egy 27 éves büntetlen előéletű békési férfival szemben, aki egy lakodalomban „engedte el” a kezét; társának, egy 70 éves büntetlen előéletű gyulai férfinak garázdaság vétsége miatt kell bíróság elé állnia.
2022. szeptember 29. 19:00
FEL