Lopások és elfogás Békés megyében

2017. december 8. 10:55 | Mikóczy Erika

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei december 7-én elfogtak egy újkígyósi férfit, aki ellen a Békéscsabai Járásbíróság kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt elfogatóparancsot adott ki. A 26 éves K. Zoltánt előállították a Békéscsabai Járásbíróságra, ahol az ügyében eljáró bíró meghallgatta.

Békéscsabán, az Ihász utca és a Paróczay utca között lévő játszótérről december 7-én, 19 óra 45 perc körül elloptak két kerékpárt. A rendőrök a békéscsabai önkormányzat közterület-felügyeleti csoportja vezetőjének segítségével két órán belül elfogták a lopás gyanúsítottjait. A két 19 éves fiatalnál a gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett, ezért a lopás mellett kábítószer birtoklása gyanúja miatt is büntetőeljárás indul ellenük.

Ellopott egy kabátot egy férfi december 7-én, 10 óra körül egy ház előszobájából Kétegyházán. A tulajdonos megzavarta, ezért miközben menekült, az udvaron eldobta a kabátot a benne lévő iratokkal és bankkártyákkal együtt. A Gyulai Rendőrkapitányság a 38 éves férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Békés megyében december 7-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

 

Forrás: police.hu

További programok »

FEL