Csalót fogtak Csabán, biciklitolvajt állítottak elő Gyulán

2019. január 18. 10:38 | behir

Őrizetbe vétel Békéscsabán, engedély nélküli vezetés miatt történt rendőri intézkedés Szarvason és kerékpárlopás gyanúsítottjának elfogása Gyulán.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság január 17-én őrizetbe vett egy 40 éves békéscsabai nőt, aki ellen a Balassagyarmati Járásbíróság csalás bűntett miatt folyamatban lévő eljárásban adott ki elfogatóparancsot.

Ugyan ezen a napon engedély nélkül vezető férfival szemben intézkedtek a rendőrök Szarvas külterületén. A férfi tehergépkocsival közlekedett úgy, hogy semmilyen járműkategóriára nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel. A rendőrök igazoltatták, majd közölték vele, hogy szabálysértési feljelentést tesznek ellene és nem közlekedhet tovább. Ezután újra beült a tehergépkocsiba és elindult. A rendőrök fél órával később ismét leállították és előállították a Szarvasi Rendőrkapitányságra.

Kivilágítatlanul, imbolyogva kerékpározott egy férfi csütörtökön, 17 óra 30 perc körül a 44-es főút Gyula és Békéscsaba közötti szakaszán. Egy szolgálaton kívüli rendőri figyelt fel rá. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei igazoltatták és előállították, mert a gyanú szerint január 12-én ellopta egy nő lezárt kerékpárját Gyulán, az autóbusz-pályaudvarról. A nyomozók vizsgálják, hogy a 48 éves gyulai férfi követett-e el további lopásokat.

 

Forrás: police.hu

További programok »

FEL