Lopás és körözés miatt volt dolga a megye rendőreinek

2021. október 28. 11:04 | behir.hu

Békéscsabán lopás gyanúja miatt, Medgyesegyházán körözés alapján intézkedtek a rendőrök.

Lopás gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök két fiatalt október 27-én a Békéscsabai Rendőrkapitányságra – olvasható a police.hu-n. A fiatalok békéscsabai üzletekből loptak el többek között cipőket, zoknikat, parfümöket, nyakörvet, játékot és ruhákat. Több esetben a termékekről letépték az áruvédelmi eszközt. A rendőrkapitányságon a 14 és a 15 éves fiú ellen lopás miatt indult büntetőeljárás. Emellett a nyomozók azt is vizsgálják, hogy más hasonló vagyonelleni bűncselekményt követhettek-e még el.

Medgyesegyházán, a Dózsa utcában 2021. október 27-én elfogtak a rendőrjárőrök egy nőt, aki ellen garázdaság miatt az Orosházi Járásbíróság adott ki körözést. A 28 éves medgyesegyházi nőt a rendőrök előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, majd átadták a körözését elrendelő bírónak.

További programok »

Itthon

Számos rendelet hatályát meghosszabbította a kormány a háború miatt

Június 1-jével lejár a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzet Magyarországon, a május 26-ai Magyar Közlöny alapján azonban számos ezen időszak alatt hozott rendeletet meghosszabbít a kormány, több helyütt helyettesítve a járvány miatti veszélyhelyzetre való hivatkozást "az Ukrajna területén fennálló fegyveres konfliktusra, illetve humanitárius katasztrófára tekintettel, valamint ezek magyarországi következményeinek az elhárítása érdekében" bevezetett veszélyhelyzettel.
10:30
FEL