Lopás és kábítószer birtoklás gyanúja

2017. szeptember 8. 11:00 | Papp Ádám Sándor

Lopás és kábítószer birtoklás miatt történt rendőri intézkedés. 

Lopás gyanúja miatt állítottak elő egy lőkösházi nőt a Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei. A 32 éves K. Rozália Lőkösházán, a Kevermesi úton, egy nyitva hagyott autóból kivett egy pénztárcát, amelyben bankkártya és iratok is voltak. Ezután Békéscsabán, több helyen is vásárolt a bankkártyával, a megvett dolgokat pedig eladta. A nyomozók lefoglalták a vásárolt termékeket, valamint a pénztárcát az iratokkal és a bankkártyával együtt, amelyeket visszaadtak a tulajdonosnak.

 

A Szeghalmi Rendőrkapitányság egyik szolgálaton kívüli rendőre 2017. szeptember 7-én, Vésztő és Szeghalom között felfigyelt egy személygépkocsira, amely az út szélén parkolt. Az autóban egy nő és egy férfi ült, akiket a rendőrök ellenőriztek. A nőnél kábítószergyanús anyagot találtak és a gyorsteszt kábítószer fogyasztást jelzett nála. A rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt nyomozást rendelt el és a lefoglalt anyagot szakértővel vizsgáltatja meg.

Forrás: police.hu

További programok »

Gyula

Játékos lesz a Múzeumok Őszi Fesztiválja Gyulán

A múzeumok széleskörű népszerűsítése, egy évente ismétlődő, hosszabb időszakot átívelő múzeumi rendezvénysorozat megvalósítása hívta életre 2006-ban a Múzeumok Őszi Fesztiválját. A szervezők nemcsak rá akarták irányítani a figyelmet a múzeumokra, hanem fent is kívánták tartani az érdeklődést, élményt nyújtó, korszerű oktató, szórakoztató, évről-évre megújuló programok
2020. szeptember 30. 19:45
FEL