Letartóztatták a csanádapácai, kocsmai késelőt

Az Orosházi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés bűntette miatt kezdeményezte egy 38 éves csanádapácai férfi letartóztatását, aki tavaly év végén Csanádapácán egy söröző vendégeit szidalmazta, az egyiket meg is késelte.

A Békés Megyei Főügyészség közleményéből kiderül, hogy a gyanúsított 2018. december 30-án, délután fél öt körül Csanádapácán, az egyik sörözőbe betérve a vendégekre sértő kijelentést tett és az egyik – őt megnyugtatni próbáló – vendéget ököllel meg is ütötte. Ezt követően a gyanúsított kiszaladt a söröző előtt álló gépjárművéhez, ott egy 18 centiméter pengehosszúságú konyhakést vett magához, és azzal ugyanazt a férfit, aki őt korábban nyugtatni próbálta, a bal felkarján megszúrta. A gyanúsított ezután gépjárművével elindult a helyszínről, de rövid idő múlva visszatért, a kocsi csomagtartójából elővett egy vascsövet és a jelenlévőket azzal fenyegette meg, hogy agyonveri őket.

A kényszerintézkedés kezdeményezésére a bűnismétlés veszélye miatt került sor. A Békéscsabai Járásbíróság nyomozási bírója a gyanúsított letartóztatását 1 hónapra elrendelte. A rendőrség által készített helyszíni fotók az alábbi linken tekinthetőek meg:

 

 

Megosztás:

Címke: ,