Lelkesítő koncert a Szeretetszolgálatnál

Időseket, fogyatékkal élőket és középiskolás diákokat szólít meg a Békéscsabai Evangélikus Szeretetszolgálat.

Időseket, fogyatékkal élőket és középiskolás diákokat szólít meg a Békéscsabai Evangélikus Szeretetszolgálat „Kapcsoljunk ki együtt egymásért” programja. Ennek részeként látogatott el a minap az intézménybe Bagdi Bella életmódfejlesztő énekesnő, akinek motivációs koncertjével töltekezhettek fel a résztvevők.

Idősek és fiatalok, testi vagy szellemi fogyatékkal élők és épek együtt hallgatták az énekesnő lelkesítő szavait, majd dalaiba maguk is bekapcsolódtak. Bagdi Bella szerint az emberek szeretik megélni az érzelmeiket, főleg, ha nagyon szeretetteli élményt élhetnek át a zenén keresztül.

A szervezők célja, hogy a középiskolás korosztály jobban megértse az idős vagy gondoskodásra szoruló embertársaik helyzetét, és belelásson a szociális dolgozók és ápolók mindennapjaiba. Nagy Zsófia, a Békéscsabai Evangélikus Szeretetszolgálat nappali ellátás vezetője elmondta, a program egyebek mellett családi nappal, templomlátogatással is kiegészülve igyekszik erősíteni az evangélikus gimnázium és a szeretetszolgálat közti kapcsolatot.

Megosztás:

Címke: , , ,