Lekapcsolták az üvöltözőt

2016. május 19. 07:57 | Fekete Kata

Békés megyében május 18-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán 7 óra 45 perc körül egy tolató személygépkocsi elütött egy kerékpárost, a fiatal lány 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Mezőkovácsházán 10 óra 45 perckor elesett és könnyebben megsérült egy kerékpáros férfi, aki a gyanú szerint ittasan biciklizett. Orosházán 11 óra után néhány perccel személygépkocsi kerékpárost sodort el, a biciklis férfit súlyos sérülés gyanújával vitték kórházba a mentők. Békéscsabán 14 óra körül személygépkocsi gyalogost ütött el, a fiatalember könnyű sérülést szenvedett. A balesetek körülményeit vizsgálja a rendőrség.

 Az Orosházi Rendőrkapitányság május 18-án szabálysértési őrizetbe vett egy orosházi férfit, aki 14 óra 45 perc körül Orosházán, egy lépcsőházban hangoskodott, fenyegetőzött. A 44 éves férfit a rendőrkapitányság munkatársai garázdaság szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

 Szeszesitalt lopott egy áruházból egy férfi szerdán Békéscsabán. Az üzlet alkalmazottai tetten érték és rendőri intézkedést kértek. A Békéscsabai Rendőrkapitányság munkatársai a 47 éves békéscsabai férfit lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt 3 napon belül bíróság elé állíthatják.

 A Szeghalmi Rendőrkapitányság május 18-án szabálysértési őrizetbe vett egy körösladányi férfit, aki személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban a rendőrség a járművezetéstől eltiltotta.  A rendőrség munkatársai járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a férfit három napon belül bíróság elé állíthatják.

 A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei május 18-án elfogtak egy férfit, aki ellen a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt adott ki elfogatóparancsot. A 31 éves gyulai J. L-t a rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette.

 A méhkeréki közúti határátkelőhelyen május 18-án belépésre jelentkezett egy pilisvörösvári férfi, akit tartási kötelezettség elmulasztása miatt körözött a rendőrség. A 48 éves S. L-t a rendőrök előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták.

FEL