Légióscsere a BRSE csapatában: Bezarevic helyét Lucija Mlinar veszi át

2017. szeptember 17. 10:04 | behir

Rövid ideig tartott Milica Bezarevic békéscsabai pályafutása, hiszen kevesebb, mint két hét után döntöttek úgy a felek, hogy elválnak útjaik. A klub sok sikert kíván a szerb sportoló további pályafutásához!

A BRSE menedzsmentje nem tétlenkedett sokáig, hiszen már aláírta szerződését a bajnokcsapathoz az a Lucija Mlinar, aki a horvát röplabdázás egyik legnagyobb tehetsége és jelenleg a nemzeti csapat játékosaként készül a közelgő Európa-bajnokságra.

A 22 éves ütő, fiatal kora ellenére komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, nevelő klubja a Mladost Zagreb, illetve tavaly a belga bajnokságban érdekelt Charleroi színeiben is megmérettette magát az európai kupákban, valamint a World Grand Prix 2. csoportjában szereplő horvát válogatott meghatározó játékosa volt.

"Jelenleg a sikeres EB szereplésre koncentrálok, azt követően érkezek Békéscsabára. Sok jót hallottam a klubról, tudom, hogy nagyok az elvárások, minden erőmmel azon leszek, hogy sikeres szezonunk legyen és aranyérmekkel örvendeztessük meg szurkolóinkat" - mondta Lucija Mlinar.

A játékos 1+1 éves szerződést írt alá, szezon végén csak meghatározott kivásárlási ár ellenében távozhat. A klubvezetés nagy sikerként értékeli az igazolást, mivel német és lengyel együttesek elől sikerült megszerezni az ígéretes jövő előtt álló sportolót, aki vélhetően a temesvári tornán fog bemutatkozni a BRSE csapatában.

Forrás: BRSE

További programok »

Sport

F1: A Mercedes dominálta az első idei időmérőedzést

A Formula 1 rajongói és maga a sportág is ínséges időszakot élt meg, hiszen a márciusi szezonkezdet helyett csupán július első hétvégéjén rajtolhat majd el a mezőny vasárnap. Az Osztrák Nagydíj első szabadedzését a Mercedes dominálta, ez az időmérőn sem változott, de nagy meglepetésre nem Lewis Hamiltoné lett a pole-pozíció.
07:50
FEL