League of Legends csapatverseny a kolbászfesztiválon

2019. október 21. 12:31 | behir.hu

A League of Legends videojáték tavalyi világbajnoki döntőjét többen nézték az interneten, mint az amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjét. Ennek a világszerte nagy népszerűségnek örvendő stratégiai e-csapatjátéknak a kolbászfesztiváli döntőjét október 25-én, pénteken 10 órától vívja a legjobb négybe kerülő öttagú együttes profi, Gamer-körülmények között. Mégpedig nézők előtt, a békéscsabai sportcsarnok színpadán.

Mórocz Tamás, a békéscsabai Game Pub és Koszecz Attila, a Time2Ace vezetője elmondta, közösen szervezik a League of Legends e-sport bajnokságot a 23. Csabai Kolbászfesztivál keretein belül.  Regisztrálni a következő linken lehet, és itt találják meg a nevezők a szabályzatot és a verseny menetrendjét is: https://battlefy.com/time2ace/gamepub-league-of-legends-verseny/5d90de8c4599de087c46ce82/info?infoTab=details&fbclid=IwAR0HqsV6gAXconiduhVeb0JsrZixfS3JkpRQWQ73VEDyk9DcVNhq72kG-AM.

A legjobb négy közé jutott csapatok játékosai pénteki napijegyet kapnak ajándékba, a legjobb három csapat között pedig félmillió forint értékű tárgynyereményt osztanak ki. A nevezési díj csapatonként tízezer forint. Mórocz Tamás kitért arra, csütörtökön, pénteken és vasárnap a sportcsarnokban 10–18 óra között a legújabb konzoljátékokat, autóverseny-szimulátorokat próbálhatják ki az érdeklődők, valamint Virtual Reality, vagyis VR-élményben lehet részük.

A versennyel kapcsolatos információkat a Facebookon is megtalálják az érdeklődők: https://www.facebook.com/Time2Ace. Az egyéb programokkal kapcsolatban pedig a Game Pubot keressék: https://www.facebook.com/gamepubhun/

 

FEL