Labdarúgás: Sorra függesztik fel edzéseiket a megyei csapatok

2020. március 16. 13:43 | Hidvégi Dávid

Habár egyelőre nem érkezett határozat a Magyar Labdarúgó Szövetségtől a felnőtt bajnokságok felfüggesztésével kapcsolatban, két megyei klub már jelezte, hogy beszüntette az edzéseit. A Szarvasi FC és a Vésztői SE így biztosan nem lép pályára a következő fordulóban.

Elsőként a megyei első osztályú Szarvasi FC elnöksége döntött arról, hogy beszünteti minden aktivitását, így nem tart edzéseket sem az utánpótlás, sem a felnőtt játékosok részére. A polgármesteri határozat értelmében a Erzsébet ligeti sporttelepet is bezárták. A Megye II-es Vésztői SE a Nyugat-Békés megyei település mintájára szintén felfüggesztette az utánpótlás és a felnőtt edzéseket, illetve a mérkőzések látogatását. A helyi sporttelepet az öltöző épület kivételével mindenki a saját felelősségre használhatja.

 

Frissítés: 

A Sarkadi Kinizsi LE elnöke kijelentette, hogy nem várnak tovább az MLSZ határozatára, így a hétfői nappal felfüggesztik előre meg nem határozható ideig mindennemű tevékenységüket. Szabó Zsolt hozzátette: nem kockáztathatják a sportolóik, edzői és a csapat működésében segítő munkatársak egészségügyi állapotát. 

FEL