Labdarúgás: Hazai pályán ikszelt az Előre - galériával

2019. október 20. 19:55 | Kovács Dávid

A csabai együttes 1-1-es döntetlent játszott a Szolnokkal.

Schindler Szabolcs gárdája több sérülttel, négy nyeretlen meccsel és 191 perces bajnoki góltalansággal várta az összecsapást abban a reményben, hogy megszakítsa a rossz sorozatokat. Az első fél órában a hazaiak többet is próbálkoztak, de vagy egy vendég védő mentett nagyot, vagy egy hazai csatár rontott nagy helyzetben A legnagyobb lehetőség Farago előtt adódott, aki a 25. percben óriási helyzetben fejelt a kapu mellé. A vendégek némi meglepetésre a 36. percben megszerezték a vezetést: Rokszin szöglete után Szabó Richárd fejelt a kapuba (0-1).

A második játékrészre Hursán érkezett a megsérülő Olasz Dénes helyére, majd Gréczi Márton váltotta Márist. Ezek a változtatások némileg megpezsdítették a csabaiak játékát, de állandó csabai fölény nem alakult ki. A házigazda a 67. percben egyenlített: egy szépen lekészített labdát Hursán György lőtt a kapu bal oldalába (1-1). Az utolsó negyedórában mindkét együttes megszerezhette volna a győzelmet, de egyik oldalon sem koncentráltak megfelelően a támadók, így maradt az 1-1-es döntetrlen.

A Békéscsaba a 14. helyről várja a folytatást és egy hét múlva a remeklő, 2. helyen álló Csakvár otthonában lép pályára.

Az Előre-Szolnok mérkőzés legjobb pillanatait a hétfőn 20.20-tól startoló Kezdőkör című magazinban is láthatják.

 

Galéria

 

További programok »

FEL