Labdarúgás: Háromgólos csabai siker Debrecenben

2019. július 20. 15:12 | behir

A Békéscsaba 1912 Előre felkészülési mérkőzésen 3-0-ra nyert a harmadosztályú DEAC ellen, szombaton.

A csabai együttes jól kezdte a találkozót, hiszen már az 1. percben megszerezte a vezetést Faragó Tomás góljával - írja a klub hivatalos oldala. A félidő folytatásában már nem született újabb találat, így a lilák előnnyel mehettek szünetre.

Schindler Szabolcs ezen a felkészülési mérkőzésen is több cserét hajtott végre, ez pedig ezúttal is meghozta a sikert. A 63. percben Máris Dominik duplázta meg a csabai előnyt, majd a 75. percben Ilyés Tamás állította be a 3-0-s végeredményt.

A Békéscsaba így továbbra is veretlen a felkészülés alatt, hiszen négy győzelem mellett mindössze egy döntetlen rontja a mérleget. A lilák július 28-án a temesvári Ripensia ellen lépnek pályára utoljára a bajnoki rajt előtt.

Schindler Szabolcs: – A gyorsan szerzett gólunk meghatározta a mérkőzés menetét, hiszen az első percben sikerült betalálni. A csapat végig szervezetten játszott, a második félidőben pedig a friss embereknek köszönhetően tovább tudtuk növelni az előnyünket és szép gólokat rúgtunk. Az látszik, hogy Kondás Elemér igen jó csapatot rakott össze, hiszen masszívan és jól futballoztak.

 

További programok »

FEL