Labdarúgás: Dávid Zoltán profi szerződéssel folytatja az Előrénél

2019. április 25. 14:07 | behir

Dávid Zoltán három évre írt alá a Békéscsaba 1912 Előre csapatánál.

Az U17-es válogatott játékos profi szerződést írt alá az Előrénél és három évre kötelezte el magát a viharsarki klubnál - írja az egyesület hivatalos oldala. Az egyesület célja, hogy folytassa az évek óta hatékonyan működő programot és a továbbiakban is fiatal, saját nevelésű és megyei kötődésű játékosokra épüljön a másodosztályú csapat.

A védő 2019. augusztus 29-én debütált a Vasas elleni (0-0) mérkőzés 90. percében, ezáltal a felnőtt futball világában is. A 2018/2019-es szezonban eddig 17 bajnoki mérkőzésen volt kerettag, egyszer kezdőként, háromszor pedig csereként kapott lehetőséget és 97 percet töltött a pályán. Résztvevő volt az U17-es válogatott EB-selejtező elitkörének mérkőzésein is, ahol a magyar csapat kiharcolta az Európa-bajnokságon való részvétel jogát.

Dávid Zoltán helyet kapott a májusi, írországi kontinensviadalra utazó 20+1 fős keretben is, amelyet Preisinger Sándor szövetségi edző csütörtökön hirdetett ki - közölte a Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos oldala. A magyar csapat Portugáliával, Izlanddal és Oroszországgal csap össze a csoportküzdelmek alatt.

 

További programok »

FEL