Labdarúgás: Birtalan Botond a Vasashoz igazolt

2018. június 26. 11:06 | behir

A Vasas együtteséhez igazolt Birtalan Botond, a Békéscsaba 1912 Előre 29 éves támadója, aki az előző szezonban 22 góllal a másodosztály társgólkirálya lett. A gólerős csatár hároméves szerződést kötött az angyalföldiekkel.

Birtalan Botond 1997-ben a BVSC-ben kezdte pályafutását, majd az 1998/99-es szezonban, valamint 2003 és 2006 között a Vasasban játszott. A csatár 2014-ben érkezett a Békéscsabához, ahol összesen 47 gólt szerzett az NB II-ben, az előző idényben 22 találattal gólkirályi címet szerzett.

- Örülök, hogy egy korábbi Vasas-játékossal erősödött a klubunk, aki az elmúlt években folyamatosan kiválóan teljesített, amit az is bizonyít, hogy a mögöttünk hagyott évadban ő volt az NB II gólkirálya. Bízom abban, hogy góljaival segíteni fogja csapatunkat, hogy a hagyományainkhoz méltóan szerepeljünk az előttünk álló bajnoki szezonban, és hosszútávon értéke lesz a Vasasnak - fogalmazott a fővárosi klub honlapján Domonyai László, a Vasas FC klubigazgatója.

 

Sport

Finomat enni és egészségeset? Pete Anita személyi edző a helyes táplálkozásról

Ha életmódvltáson gondolkodunk, sokszor folyamodhatunk helytelen kivitelezési módszerekhez. Mint például túlzott fogyókúra, helytelen mennyiségű és minőségű sporttevékenységek. Ki gondolná, hogy a helyes életmódba például a csokoládé is belefér? Pete Anita személyi edző több alternatívát is ajánl, azoknak akik életmódot szeretnének váltani.
06:25
FEL