Labdarúgás: A Nyíregyháza és a Győr ellen sem számíthat Lukács játékára az Előre

2021. március 3. 13:27 | Hidvégi Dávid

A békéscsabaiak hétgólos csatárát vasárnap a Dorog ellen állították ki, miután kakaskodott az egyik védővel, Dlusztus Andrással.

Mint arról beszámoltunk, vasárnap a Békéscsaba 1912 Előre 1-1-es döntetlent játszott a Dorogi FC-vel az NB II 26. fordulójában. A mérkőzésen Pillók Ádám játékvezető mind a két csapatból kiállított egy-egy játékost. A dorogi Mészáros Áron szövegelésért, míg a csabai Lukács Raymondot egy kakaskodás után állította ki a sípmester.

Az Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága a március 2-i ülésén Lukácsot és Mészárost is két-két mérkőzésre tiltotta el. Így eldőlt, hogy a csabaiak házigólkirály-jelöltje nemcsak a szerda délutáni Nyíregyháza Spartacus, hanem a vasárnapi ETO FC Győr elleni NB II-es mérkőzésen sem lehet ott a pályán.

 

Sport

Azok a csodálatos Bökfi gének

Pár hete új mini portréfilm-sorozatot indítottunk. Videóinkban elsősorban Békés megye ismeretlen ismerőseit mutatjuk be – lehetőleg 240 másodpercben. Hiszen négy perc bőven elég ahhoz, hogy bárkiről is „leolvadjon” a külső máz és kirajzolódjon az ember. Ezúttal Bökfi Réka rúdsport-oktató következik.
2021. április 12. 15:39
FEL