Lábbelik nehéz sorsú gyermekeknek, családoknak

2019. november 7. 18:55 | behir

Bonnyai Sándor és Bonnyai Anna az elmúlt időszakban ismét az összegyűjtött cipőkkel indultak Kárpátaljára, hogy a nehéz sorsú családok gondjain legalább egy kicsit enyhítsenek. Beszámolójukat az alábbiakban olvashatják.

"A mögöttünk álló időszakban nagyon sokan, nagyon sokféleképpen segítettek abban, hogy minél több játék, plüss, tartós élelmiszer, valamint téli cipő gyűljön össze a nehéz körülmények között élő gyermekeknek.

Fontos tudni, hogy a háború sújtotta Ukrajnában élő magyar gyermekek mellett, Békéscsabán, valamint Békés megyében élő rászoruló gyermekeknek is szoktunk az összegyűlt adományokból személyesen kiosztani cipőket, élelmiszercsomagokat. 

A békéscsabai gyűjtőpontunkon havonta több alkalommal nagyon sokan fordultak meg. Olyan jó látni, hogy a felnőttek egyik kezében a játékok, plüssök, kiscipők, másik kezükben pedig gyermekük keze simul. Talán pont ettől válik még inkább teljesebbé, még inkább csodálatossá mindaz a szolgálat, amelyet a szegény gyermekekért végzünk, hogy kislányok, kisfiúk sorra ajánlják fel féltett kis babájukat, autóikat, plüsseiket olyan gyermekeknek, akiknek nincsenek játékaik!

Ez erőt, reményt, hitet ad arra, hogy a szeretet útja járható út, s ezen az ember nem egyedül, magányosan ballag, hanem megannyi Angyallal közösen, a legkisebbekért...

Egy hónappal ezelőtt diplomáciai úton sikerült átjuttatni az összegyűlt, összesen 283 pár téli lábbelit, amelyet 2 napon át osztottunk ki Bótrágy falu putrijaiban élő gyermekeknek, valamint a Nagydobronyi Irgalmas Sammaritánus Gyermekotthonban nevelkedő lurkóknak."

 

Galéria

 

FEL