Közönségtalálkozót tartott Papp Ádám író a Békés Megyei Könyvtárban

2023. július 22. 05:39 | Papp Ádám Sándor

Zenés irodalmi esttel egybekötött közönségtalálkozót tartott Papp Ádám költő pénteken a Békés Megyei Könyvtárban. Az író versesköteteiből Balázsi Róbert és Csurulya Csongor, a Békéscsabai Jókai Színház két színművésze olvasott fel.

Papp Ádám 11 éves kora, immár 20 éve ír verseket. Első verseskötete 2016-ben jelent meg „Félhomályok füstjében" címmel. Második kötete, „A zene marad!" a blues, rock, country, jazz zenei műfajok előtt tiszteleg. Harmadik kötetét „Blues az Úton" címmel jelentette meg, 2020-ban. 

– A közösségi média oldalomon látott adatok alapján nagyon megtisztelő és örömteli, hogy immár százezres nagyságú olvasottsága van a munkásságomnak. Boldogság számomra, hogy ennyi embert meg tud mozgatni egy-egy versem, legyen az szerelmes, bluezosabb, vagy szomorkásabb alkotás. Ez számomra nagyon jó visszacsatolás, igyekszem továbbra sem elszállni magamtól – fogalmazott a behir.hu kérdésére az író.

Papp Ádám elmondása szerint fontos számára azokkal a személyekkel a kommunikáció, akik követik a munkáját. Éppen ezért tartott közönségtalálkozót a Békés Megyei Könyvtárban.

– Nagyon sokan írnak a közösségi médiában, továbbá levél és e-mail formájában. Ez egy oda-vissza tisztelet részemről. Nekem fontos az, hogy beszélgessek ezekkel az emberekkel és érezzék, hogy nem egy elérhetetlen ember vagyok, hanem ugyanolyan, mint ők. Amikor elkezdtem írni még nem gondoltam bele, de utána fontossá vált az, hogy kapcsolódjak az emberekkel és nem csak úgy, hogy ők megveszik a könyveimet, hanem mint ember az emberhez – zárta gondolatait az író.

A program a Békés Megyei Könyvtár és a Bán Ber Deep Heart Deep Soul együttműködésének köszönhetően valósult meg. 

Ezek is érdekelhetik

További programok »

FEL