Közlekedésrendészeti versenyen mérték össze tudásukat a rendőrök

2022. június 24. 07:31 | behir

A Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság és az Orosházi Rendőrkapitányság június 22-én, Orosházán rendezte meg a rendőrök XI. Szakmai Közlekedésrendészeti Versenyének megyei döntőjét.

A versenyzők közül járőr-gépkocsivezető kategóriában 18-an neveztek, míg karos forgalomirányításban 11-en indultak el a megyei versenyen.
Először szakmai tesztlapokat és KRESZ feladatsorokat töltöttek ki, majd az ügyességi pálya, valamint egy forgalmas kereszteződés várta a megyei döntőben indulókat. A verseny végén a szervező bizottság részéről, Pelleg József rendőr alezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály vezetője gratulált a versenyzők teljesítményéhez és adta át a díjakat a helyezetteknek.
A szolgálati autóval versenyzők között első helyezést ért el Képíró Bence rendőr őrmester (Békés Megyei Rendőr-főkapitányság), második lett Bálint Bence rendőr főtörzsőrmester (Gyulai Rendőrkapitányság), a harmadik helyen Sin Attila rendőr törzszászlós (Biharugra Határrendészeti Kirendeltség) végzett.
A karos forgalomirányításban versenyzők között a legjobban Medve István rendőr főtörzsőrmester teljesített (Gyulai Rendőrkapitányság), második helyezett lett Szendrei Bálint rendőr főtörzsőrmester (Szeghalmi Rendőrkapitányság), míg a harmadik helyezettnek járó díjat Lipták Brigitta rendőr törzsőrmester (Békéscsabai Rendőrkapitányság) vehette át. 
 
Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság
 

Fotó: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Fotó: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

További programok »

FEL