Közlekedési baleset és garázdaság Békéscsabán, őrizetbe vétel Sarkadon

2018. október 26. 10:28 | behir

Békéscsabán, a Szarvasi úton, október 25-én, 7 óra 25 perckor egy személygépkocsi érintőlegesen összeütközött egy kerékpárossal. A kerékpáros lány könnyű sérülést szenvedett.

A Sarkadi Rendőrkapitányság október 25-én rablás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy nőt. A 24 éves sarkadi nő korábban több dolgot ellopott egy üzletből. Az eladó észrevette, és amikor az egyik dolgot visszavette tőle, a nő többször ellökte, majd megakarta ütni a férfit. Eközben azzal fenyegette, hogy megöli. A nővel ott volt az élettársa lánya is. Olyan is előfordult, hogy a nő az élettársa 10 éves fiát vette rá arra, hogy lopjon egy boltból. A táskájába több terméket is beletett és odaadta a fiúnak, hogy fizetés nélkül vigye ki az üzletből. Emellett a nő 2018. júniusában pénzt is lopott egy idős férfi házából.

Garázdaság miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit október 25-én, 22 óra 45 perc körül Békéscsabán, egy dohányboltból. A 37 éves férfi bántalmazott egy másik férfit, aki könnyű sérülést szenvedett. Az előállított férfi ellen a Békéscsabai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

Forrás: police.hu

 
 

 

További programok »

FEL