Közétkeztetők és élelmezésvezetők akadémiáját rendezték meg Gyulán

2024. szeptember 26. 11:07 | Fajó Attila

Gyulai közétkeztetés - Hagyományőrzés és megújulás néven rendezett kihelyezett akadémiai ülést a Közétkeztetők és Élelmezésvezetők Országos Szövetsége a fürdővárosban.

Az esemény során Gyulán szerezhettek tapasztalatot a résztvevők a közétkeztető főzőkonyhák működésének optimalizálási lehetőségeiről a hagyományőrzés és megújulás tükrében, valamint megismerhették a Gyulahús Kft. munkafolyamatait, üzemét.

– Szervezetünk a jövő évben lesz 25 éves. Békéscsabán alapították 2000-ben azzal a céllal, hogy különféle közétkeztető konyhák vezetőit friss információkkal lássa el szakterületüket illetően, és a továbbképzésükben segítse az itt dolgozókat – mondta el Zoltai Anna, az országos szervezet elnöke.   

– Negyedévente kihelyezett akadémiai üléseket tart a KÖZSZÖV, most a Gyulakonyha vezetője, Ambrus György jóvoltából érkeztünk Békés vármegyébe, hogy tapasztalatot és jógyakorlatokat gyűjtsünk a élelmezésvezetés és  közétkeztetést illetően – folytatta Zoltai Anna.

A jelenlévők üzemlátogatást tettek, mely során a hungarikum gyulai kolbászt is bemutatták nekik, az aktuális törvényi változásokról is tájékoztatást kaptak és információcserére is sor került az országszerte érkező, közétkeztetésben, élelmezésvezetésben dolgozók között. 

További programok »

FEL