Közel kétszáz doboznyi ajándékot vittek a Baptista Szeretetszolgálathoz

2022. december 20. 09:15 | behir.hu

Fülöp Csaba, a békéscsabai 6. számú választókerület egyéni önkormányzati képviselője idén is csatlakozott a Baptista Szeretetszolgálat által életre hívott, idén 19. alkalommal megszervezett "Cipősdoboz” akcióhoz.

Az akció célja, hogy olyan rászoruló gyermekek is karácsonyi ajándékhoz jussanak, akik önhibájukon kívül nem tudnak a családjukkal igazi ünnepben, ajándékozásban részesülni.
– Célként tűztem ki idén is, hogy a körzet aktívan részt vegyen a kezdeményezésben, és az itteni intézmények segítségével minél több doboznyi ajándékot tudjunk összegyűjteni a rászoruló gyermekek és családok számára. Az akcióhoz az idén is első szóra csatlakozott a Petőfi Utcai Általános Iskola és az Andrássy Gyula Gimnázium, amiért nagy köszönet jár az intézmények vezetőinek, dolgozóinak és tanulóinak – fogalmazott Fülöp Csaba. 
 

 
Ebben az évben közel 200 doboznyi ajándékot sikerült összegyűjteniük, így 2016 óta mintegy 1500 adományokkal teli cipősdobozt ajánlottak fel a rászorulóknak.
Az ajándékokat Fülöp Csaba hétfőn délután adta át a Baptista Szeretetszolgálat képviselőinek Papp-Jóljárt Gyöngyivel, a Petőfi Utcai Általános Iskola igazgatójával, aki a kezdetektől fogja aktív támogatója ennek a jótékonysági kezdeményezésnek.
 
 

 

További programok »

Itthon

Nem kenyerünk a szemfényvesztés! – látásápolás nyáron

Legyen szó szemcseppekről, vitaminokról, vagy akár napszemüvegekről, a látószervünk a bőrhöz hasonlóan kiemelt és tudatos védelmet igényel. Nyáron intenzíven vigyáznunk kell, amikor a forróság, az UV, a gyakrabban előforduló bulizás, valamint sokaknál a pollen is árt a szemnek.
2024. június 24. 11:45
FEL