Kosárlabda: Nem sikerült a győzelem a listavezető otthonában

2020. január 26. 15:22 | Papp Ádám Sándor

90-69-es vereséget szenvedett a Békéscsabai KK, a DEAC Campusfesztivál otthonában az NB II soron következő fordulójában hétvégén.

DEAC Campusfesztivál-Békéscsabai KK 90-69 (21-24, 26-16, 21-10, 22-19)

BKK.: Sztriha 3\3, Kovács 9\6, Béres 23, Nagy 11\3, Gruda 4

Cs.: Czifrák 5\3, Farkas-, Botos 2, Korcsmáros 12\12, Salamon -, Runa-


Jancsika Árpád vezetőedző a következőképpen értékelte a találkozót:

– Nagy reményekkel utaztunk a listavezetőhöz, mert győzelem esetén helyet cseréltünk volna a tabellán. Sajnos ez nem sikerült, pedig remekül kezdtük a mérkőzést (7-19). Sajnos ezután túl sokat foglalkoztunk a játékvezetői ítéletekkel és görcsös lett a játékunk. A rutinos debreceniek kihasználták a megingásainkat és átvették a vezetést. A továbbiakban mindent megpróbáltunk, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, de semmi nem esett be, hihetetlen gyengén dobtunk.

Ezzel a vereséggel megnehezítettük a helyzetünket, mert minden hátralévő mérkőzésünket meg kell nyerjük, hogy elérjük a célunkat és a bajnokság első két helyén végezzünk. A következő mérkőzésen hazai környezetben a DEAC II gárdáját fogadjuk szombaton 17.00-tól. Minden szurkolót szeretettel várunk, talán még sosem volt ekkora szüksége a csapatnak a támogatásra – értékelt a vezetőedző.

További programok »

Sport

Idén is megtartják az utánpótlás kick-box világbajnokságot

A felnőttek decemberi Európa-bajnokságához hasonlóan még az idén megrendezik a 18 éven aluli kick-boxosok világbajnokságát is. A sportág világszervezete, a WAKO úgy döntött, hogy az utánpótlás vb-re az augusztus végi időpont helyett november 13. és 22. között kerül sor Belgrádban.
18:45
FEL