Kosárlabda: Békési vereség az évnyitón

2018. január 7. 12:07 | behir

A téli szünet után folytatódtak a küzdelmek a férfi kosárlabda NB I/B Piros csoportjában. A Calle Pubfood Békés hazai pályán lépett pályára, de a második félidőben nem tudta tartani a lépést a Miskolccal és 104-80-as vereséget szenvedett.

Balog Vilmos csapata a szintén öt győzelemmel álló Miskolci EAFC gárdáját látta vendégül a Békéscsabai Evangélikus Sportcsarnokban. Az első húsz perc kiegyenlített küzdelmet hozott: az első negyedet a házigazda nyerte 25-24-re, a második játékrészt pedig a vendégek hozták két egységgel, így a borsodiak 49-48-ra vezettek a meccs felénél.

A találkozó a harmadik etapban dőlt el, ekkor szétesett a békési együttes, a vendégek 34-17-re győztek ebben a tíz percben. A hazaiak a hajrában csak futottak az eredmény után és végül sima, 104-80-as vereséget szenvedtek.

A hazai együttesben Koma Dániel és Krstic Danijel is 19 pontig jutott, a házigazda azonban nem bírt a 43 egységig jutó Szögi Ádámmal. A találkozón a békésiek kevesebb labdát szereztek, ráadásul többet is adtak el ellenfelüknél. A miskolciak minden területről jobban dobtak, így megérdemelt sikert arattak.

A békésiek nem sokat búslakodhatnak, ugyanis szerdán a Vasas Akadémia otthonában van fellépésük.

 

További programok »

FEL