Kosárlabda: Az utolsó negyedben bukott el a Békés

2018. január 28. 14:07 | behir

Egy győzelemmel és három vereséggel kezdte az évet a Calle Pubfood Békés együttese. A viharsarkiak a Veszprém ellen javíthattak volna a mérlegen, de a rosszul sikerült utolsó tíz perc miatt újra szomorúan hagyhatták el a játékteret a férfi kosárlabda NB I/B Piros csoportjának szombati összecsapása után.

A meccset a békésiek kezdték jobban, 20-16-ra hozták az első negyedet. A második tíz percben már a veszprémiek remekeltek és ugyanilyen arányban voltak jobbak, ami döntetlent eredményezett a félidőre. A harmadik felvonás szoros küzdelmet hozott, a házigazda 22-21-es részsiker után előnnyel várta a hajrát. A negyedik negyed azonban fordulatot hozott, a békésiek mindössze tizenkét egységet tettek a táblára, a Veszprém viszont jobban koncentrált, így 82-70-es győzelmet aratott.

A dobószázalékokat illetően nem alakult ki nagy különbség, azonban Balog Vilmos együttese 19 labdát adott el (héttel szemben), így pedig nem lehetett esélye a győzelemre. A mezőny legeredményesebb játékosa a veszprémi Nebojsa Pavlovic lett 29 ponttal, míg a békésieknél a 22 egységig jutó Koma Dániel mellé senki nem tudott felnőni.

A Calle Pubfood Békés csapata a 11. helyről várja a folytatást. A következő fordulóban talán a legnehezebb feladat várja a viharsarkiakat, ugyanis a listavezető, eddig csak egy vereséget szenvedő Oroszlány otthonában kellene meglepetést szerezni.

 

További programok »

FEL