Körözött kínai férfi próbált átmenni a határon Lőkösházánál, elfogták

2019. március 25. 10:32 | behir

Elfogás a határon, valamint körözés, ittas járművezetés és garázdaság miatt történt rendőri intézkedések.

A Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltség rendőrei március 24-én elfogtak egy Romániában élő kínai állampolgárt, aki ellen kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt az egyik budapesti kerületi rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot. A 25 éves férfit előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

Eltűnés miatt körözött lányt találtak meg március 24-én a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei. A 15 éves lány engedély nélkül volt távol abból az eleki lakásotthonból, ahol él. A rendőrök biztonságba helyezték, visszavitték az intézménybe és átadták a nevelőinek.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök március 24-én 19 óra körül Orosházán, a Szentesi úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. A férfit előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra, ahol újabb két légalkoholmérés eredménye lett pozitív. A rendőrök bevonták a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

Pohárral dobott meg egy álló autót egy férfi március 24-én 20 óra 45 perc körül Csorváson, az egyik italozó előtt. Az ittas vendég dohányozni ment ki az utcára, a poharat, amivel megdobta a kocsit, a vendéglátóhelyről vitte ki. A 31 éves csorvási férfi ellen a Békéscsabai Rendőrkapitányság garázdaság miatt eljárást indít.

 

Forrás: police.hu

További programok »

FEL