Körözés alatt állt a 15 éves lány, és még drog is volt nála

2021. szeptember 13. 11:21 | behir.hu

Vasárnap sem unatkoztak a Békés megyei rendőrök.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, szeptember 12-én, 12 óra előtt néhány perccel Kétegyháza közelében tehervonat ütött el egy férfit, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Pusztaföldváron, a Rákóczi utcában 15 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője lesodródott az útról, majd nekiütközött egy jelzőtáblának és egy faháznak. A balesetben a 47 éves pusztaföldvári autós, akinél felmerült az ittasság gyanúja, könnyű sérülést szenvedett.

 

Baleset Pusztaföldváron – Fotó: police.hu

Baleset Pusztaföldváron – Fotó: police.hu

 

A lőkösházi vasúti határátkelőhelyen szeptember 12-én 10 óra 45 perc körül kilépésre jelentkezett egy szigetszentmiklósi lány. Az ellenőrzéskor a rendőrök megállapították, hogy a 15 éves fiatal engedély nélkül jött el egy abonyi otthonból, ezért a Ceglédi Rendőrkaptányság körözését rendelte el eltűnés miatt. A lányt a rendőrjárőrök biztonságba helyezték, egy gyulai gyermekotthonba vitték. Emellett a Gyulai Rendőrkapitányságon kábítószer birtoklása miatt indult ellene büntetőeljárás, mert a drogteszt kábítószer-fogyasztást jelzett nála.

(forrás: police.hu)

További programok »

FEL