Körösladányban lopás miatt, Gádoroson körözés alapján intézkedtek a rendőrök

2020. március 31. 10:38 | behir.hu

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre Békés megye területéről március 30-án, de más ügyben intézkedniük kellett a rend őreinek.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei március 30-án 16 órakor előállítottak egy körösladányi férfit, mert a gyanú szerint lopott egy házból Körösladányban. A 26 éves férfi ellen a rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

Szintén ezen a napon, Gádoroson a rendőrök megtaláltak egy békési fiatalt, aki engedély nélkül jött el egy békési lakásotthonból. A Békési Rendőrkapitányság ezért eltűnés miatt elrendelte a körözését. A 17 éves fiút a rendőrjárőrök biztonságba helyezték, visszavitték abba az intézménybe, ahol él- írja a police.hu.

További programok »

Kék hírek

Randalírozott, lopott és egy idős férfit is kihasznált egy sarkadi nő

A Gyulai Járási Ügyészség két rendbeli kifosztás bűntette, garázdaság vétsége és szabálysértési értékre üzletszerűen elkövetett lopás vétsége miatt emelt vádat egy 41 éves, többszörösen büntetett előéletű sarkadi nő ellen. Az egyik kifosztást édesanyjával, egy 56 éves, szintén büntetett előéletű nővel közösen követte el, így vele szemben is vádat emelnek.
06:21
FEL