Komoly beruházások indulhatnak meg jövő tavasszal Békésen 

2021. december 1. 18:48 | behir.hu

A 871 millió forintból finanszírozott munkálatokat érintő kérdésekben szerdán rendkívüli testületi és bizottsági ülést rendelt el Kálmán Tibor polgármester.

„A most kiírt közbeszerzések lebonyolítása után több ponton is megkezdődhetnek a munkálatok. Megújul a védőnői épületrész és a betegvárók folyosóján is nyílászárókat cserélünk" – ismertette a részleteket a békési városvezető. 

Kálmán Tibor arról is tájékoztatott, hogy az épületben korszerű hűtőt és szellőztető rendszert alakítanak ki, valamint álmennyezetet építenek ésa világítást is modernizálják. A beruházás kapcsán a korszerűtlen liftet újra cserélik.

"Fontosnak tartom, hogy városunk egyik kulcsintézménye a mostani fejlesztések után mind hatékonyság, mind energetika szempontból ismét előbbre lép. A rendelő mellett döntöttünk a 4 településrészt érintő csapadékvíz elvezetés kialakítását célzó 571 milliós projekt közbeszerzési eljárásának indításáról is. A megvalósuló fejlesztések létrejöttében most is oroszlánrészt vállalt Dankó Béla országgyűlési képviselő, amelyet ezúton is köszönünk neki.” – olvasható Kálmán Tibor polgármester közösségi oldalán.

További programok »

FEL