Kollégáitól lopott, eljárás indult ellene

2020. január 23. 16:04 | behir

Büntetőeljárás indult egy nő ellen, mert békéscsabai munkahelyén, a munkatársai öltözőszekrényéből többek között pénzt vett ki. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Kétszer lopott egy nő a munkahelyéről 2019 augusztusában, Békéscsabán. Mindkét alkalommal átkutatta kollégái öltözőszekrényeit, amelyekből több ezer forintot vett ki.

Emellett az egyik szekrényből illatszereket, egy másikból ruhát vitt el. A 22 éves békéscsabai nő ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a nyomozás iratait 2020. január 22-én továbbította a Békéscsabai Járási Ügyészségre.

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Orbán Viktor: Magyarország mindenek előtt

A klímavédelem kapcsán cselekedjünk, ne csak beszéljünk! – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszédében vasárnap, a Várkert Bazárban. A kormányfő beszélt Trianonról, az elmúlt 10 év eredményeiről, az új nemzeti konzultációról, Gyöngyöspatáról, a családvédelmi intézkedésekről és a következő két évről is.
17:52
FEL