Kivette a bukszát a kocsiból

2016. július 12. 14:14 | Fekete Kata

Vádemelést javasol a rendőrség egy kamuti férfi ellen, aki pénztárcát lopott egy lakóház garázsában álló autóból és egy kerékpárt is elvitt az udvarról.

A Békési Rendőrkapitányság lopás vétség miatt folytatott nyomozást egy kamuti férfi ellen. A 22 éves K. D. a gyanú szerint január 20-án hajnalban egy kamuti ház garázsában álló, nyitva hagyott autóból eltulajdonított egy pénztárcát a benne lévő pénzzel, iratokkal és bankkártyával együtt, valamint a ház udvaráról ellopott egy kerékpárt is. Az ingatlan teljesen körbe volt kerítve, de az utcaajtó és a garázs ajtaja sem volt bezárva. A pénztárcát a sértett egyik szomszédja találta meg az udvarán, amelyből hiányoztak az értékek. A Békési Rendőrkapitányság rendőrei már másnap előállították a településen lakó, lopás vétség elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalt, akit kihallgattak és őrizetbe vették. A kerékpárt, az iratokat és a bankkártyát lefoglalták tőle és visszaadták a tulajdonosának. 

A Békési Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben elrendelt nyomozást július 12-én lezárta és a büntetőeljárás iratait a 22 éves férfival szemben vádemelési javaslattal küldte el a Békési Járási Ügyészségre.

Forrás: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

FEL