Kitüntetést kapott az Ady Endre Utcai Idősek Otthona kollektívája

2020. november 17. 17:37 | behir

A közgyűlés még szeptemberben döntött arról, hogy a Kiváló Szociális Munkáért elismerések egyikét a Békéscsabai Kistérségi Egyesített Szociális Központ Ady Endre Utcai Idősek Otthonának kollektívája részére adományozza.

Az elismerést a szociális munka napja alkalmából szervezett ünnepségen adták volna át, azonban a járványügyi helyzet ezt idén nem tette lehetővé. Ezért november 17-én, Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere személyesen fejezte ki elismerésemet és megbecsülését az Ady Endre Utcai Idősek Otthonának dolgozói felé, és átadta a Kiváló Szociális Munkáért kitüntetést Bátori Zsuzsannának, a Békéscsabai Kistérségi Egyesített Szociális Központ vezetőjének.

– A Kiváló Szociális Munkáért kitüntetéssel az erkölcsi elismerésünket szeretnénk kifejezni azoknak, akik kiemelkedő munkát végeznek ezen a területen Békéscsabán. Különösen sokat köszönhetünk nekik ezekben a járványveszéllyel terhelt időszakban. Csendben, szorgalmasan, megbízhatóan végzik munkájukat. Az intézmény munkatársai hivatásukat felelősségteljesen, áldozatkészen, nagy szakmai alázattal és hozzáértéssel gyakorolják. A mindennapi feladatok ellátása mellett szeretettel, törődéssel ajándékozzák meg a lakókat. Elhivatott feladatellátásuk méltó a Kiváló Szociális Munka kitüntetésre – olvasható a polgármesteri közleményében.

Szarvas Péter a látogatása során az Év Dolgozója díj átadásában is közreműködött, a díjat idén Orosz Dobronyi Anita és Puskás Györgyné érdemelt ki.

 
FEL