Kis nyári tábor-kínálat Békéscsabán

2021. május 16. 12:15 | Tóth Bianka

Június 1. után megtarthatóak a nyári táborok - erről Gulyás Gergely beszélt a csütörtöki kormányinfón. Békéscsabán már több intézmény is meghirdette a napközis nyári táborait, ezekből hozunk egy csokorravalót.

Lencsési Közösségi Ház

A Lencsési Közösségi Ház több tematikus tábort szervez különböző korosztályok számára. Többek között Horgász, Varázsecset, Fotósuli, Csingilingi és Újrahasznosító táborokkal készülnek. A részvételi díj 15.500,- / fő / hét, amely az ebédet is tartalmazza.

Részletek: facebook.com/LencsesiKH; Jelentkezés: lencsesikozhaz@gmail.com

 

Napsugaras bábos tábor

A Békéscsabai Napsugár Bábszínház 2021. június 21-től, három héten keresztül hirdeti meg Napsugaras bábos táborát. A napközis jellegű táborokba 6-10 évesek jelentkezését várják, egy-egy hétre 10 főt. A jelentkezők egy izgalmas hetet tölthetnek el a Bábszínházban, melynek során betekintést nyerhetnek a kulisszák mögé. Ismerkedés a bábok világával, bábkészítés, bábmozgatás, mesedramatizálás, mozgás, zene, tánc. Mindez bábszínészek, bábkészítők irányítása alatt. A táborok során napi háromszori étkezést is biztosítanak.

Részletek: napsugarbab.hu; Jelentkezés: napsugarbabszinhaz@gmail.com

Turnusok:

2021. június 21-25.

2021. június 28. – július 2.

2021. július 5 – 9.

Részvételi díj: 30.000,- / fő / hét

 

BRSE

A Békéscsabai Röplabda Sportegyesület immár 5. alkalommal, 2021-ben is megrendezi a korábbi években nagy népszerűségnek örvendő nyári táborát. A BRSE Tábor változatos programsorozattal várja a résztvevőket, hiszen a különböző játékos és kézműves foglalkozások, valamint a napi két röplabda edzés mellett kirándulással is készülnek! A gyerekek számára ezúton is biztosítják a napi háromszori étkezést, valamint friss vizet és a vitaminbevitel érdekében fontos gyümölcsöket.

Turnusok:

2021. június 21-25.

2021. július 5-9.

Részvételi díj: BRSE játékos részére 25.000,-/fő/hét; külsős: 29.000,- / fő / hét

Jelentkezés: www.brse.hu/tabor

 

Fitdance táborok

A Fitdance Center SE is több táborral várja az érdeklődőket. A “Csodatábor” egy olyan élménytábor, ahol egy mesefilmbe csöppenek az apróságok. A foglalkozások között lesz illemtan- és etikett; szépségóra; táncóra; stylist óra, valamint kézműves délután is. A részvételi díj tartalmaz pólót, ebédet és uzsonnát, jelmezeket, kiegészítőket, gyümölcsöket, okleveleket, ajándékokat és meglepetéseket. A tábor június 28. és július 2. között várja a 4-7 éveseket

A Just Dance tánctábor 7-14 éveseknek korosztályokra bontva várja a mozgás szerelmeseit július 5. és 9. között. A szervezők TikTok nappal is készülnek. 

12 éven felüliek számára intenzív tánctábort szerveznek, Magyarország vezető tánctanáraival. A programot Mezőberényben, július 27. és 31. között tartják.

Jelentkezés és részletek: fitdancetaborok@gmail.com

 

Városi napközis táborok

Békéscsaba önkormányzata megkeresésünkre elmondta, hogy egyelőre a kormány részletes iránymutatását várja a nyári táborokkal kapcsolatban. Ezt követően a korábbi évekhez hasonlóan a tankerülettel együttműködve biztosítani fogják a felügyeletet. Mellettük a Csabagyöngye Kulturális Központ is készül, de egyelőre nem állt módjukban részletes tájékoztatást adni.

 

További programok »

FEL