Kis hely a miénk, tele jó dolgokkal

2016. szeptember 29. 11:14 | behir.hu

Ezekkel a szavakkal kezdődik az Invitel új tévéreklámja. A telekommunikációs cég nyár végén indult kampányában a szűkebb környezetünk, településünk számunkra kedves elemeire koncentrál, vagyis azokra a dolgokra, amelyek igazán otthonossá teszik világunkat.

Az Invitel 3 évig használta a korábbi, sajátos hangulatú rajzos reklámokat, azonban a fenti gondolatvilághoz más vizuális megoldást választott. Az új reklámokban a kisebb települések pozitív hangulatú világát jeleníti meg, bemutatva a helyi értékeket és az Invitel jelenlétét.

A ’Mifelénk’ kampány ötletét az a tapasztalat adta, hogy a kisebb települések mindennapjaiban is számos nagyszerű és fontos pillanat történik, amikről érdemes beszélni, hiszen ezek meghatározzák a helyiek életét. A humoros és barátságos reklámok ezeket a pillanatokat örökítik meg hiteles környezetben.

Az Invitel a család minden tagja számára izgalmas szórakozást nyújt, legyen szó telefonról, televízióról, vagy internetről, sőt, a kisvállalkozások is igényük szerint alakítható csomagokat találnak a cég kínálatában. Helyi szolgáltatóként hozzájárul a Békéscsaba és környékén élő családok kényelmesebb életéhez és a kisvállalatok üzleti sikereihez.

FEL