Kinyit a kalandpark április utolsó hétvégéjén

2023. április 13. 12:40 | Vári Bianka

Elkészültek a CsabaParkban található új élményelemek. A tervek szerint az április 29-én kezdődő hosszú hétvégén megnyílik az élménypark és használatba vehetik az aktív kikapcsolódást keresők.

– Gőzerővel készülnek a nyitásra a CsabaPark kalandparkjában. A beruházás már elkészült, a különböző felszerelések megérkeztek, és az az animátor csapat is, akik segíteni fogják a csoportokat és egyéni látogatókat – árulta el Zelenyánszki Miklós, a CsabaParkot is működtető Békéscsabai Városfejlesztési Kft. cégvezetője. Az élményelemek között szerepel több hófánk pálya, amelyen a legkisebbek is nyugodtan lecsúszhatnak. Mellette található a kilátótorony, amely egyben a 270 méter hosszú drótkötél-pálya indítóállomása is.

– Hátra a kalandpark rész és a mászófal került, amelyek mindenki számára ismert elemek. Utóbbiban az a különleges, hogy elég magas, tehát a mászófalak között is kiemelkedő. Nem egyszerű a pálya, a haladók talán jobban megtalálják rajta a számításukat, de természetesen azért a kezdőknek is ajánljuk – fogalmazott.

A mászófal mögötti területen kapott helyet a kalandpálya, amelynek alsó szintje a gyermekeknek, a felső pedig a felnőttek számára nyújt izgalmakat. A kalandpark április 29-én nyílik meg a látogatók előtt. Az üzemeltetők szép időt, és sok vendéget várnak a hosszú hétvégére. A nyitás pontos részleteiről, valamint az árakról az érdeklődő a CsabaPark oldalán tájékozódhat.

Galéria

További programok »

FEL