Kick-box formagyakorlat magyar bajnokságot rendeztek Orosházán

2019. július 1. 16:42 | behir

A hétvégén rendezték meg a Kick–box formagyakorlat magyar bajnokságot Orosházán, a Contact K.T.H.E. szervezésében. A versenynek a Táncsics Mihály Gimnázium tornaterme adott otthont.

A verseny kiemelt jelentőségű volt az utánpótlás korosztályok szempontjából, hiszen az augusztus végi, győri Európa-bajnokság tekintetében az utolsó esély volt a kvalifikációra.

A rendezvény különlegessége, hogy a formagyakorlat szabályrendszer először jelent meg különálló magyar bajnokságként, minden szabályrendszertől elkülönítve. 

A szervezők elmondták, hogy egyre több klub indul a korosztályos versenyeken és külföldön is megmérettetik magukat. A versenyen hat egyesület képviselte magát, különböző korosztályokban.

A bírói kart Szabó Gábor főbíró, a Magyar Kick-box Szövetség Bírói Bizottságának elnöke vezette. A verseny végén, az ünnepélyes eredményhirdetésnél az érmeket Antal László orosházi önkormányzati képviselő adta át, aki régóta kapcsolatban van a megye harcművészeivel. Jelen volta 8 danos Shihan Gregor László, a Békés Megyei Harcművész Szövetség elnöke is.

Forrás: Békéscsabai Lakótelepi SE

További programok »

FEL