Kézilabda: újabb fontos meccs a hazai pályán

2018. április 27. 18:32 | Szendi Rita

Vasárnap újra hazai pályára lép a Békéscsabai Előre NKSE. A csabai lányoknak három napjuk van arra, hogy kipihenjék a Debrecen ellen vívott meccset és felkészüljenek a jelenleg utolsó helyen álló Vasas csapatának fogadására.

A csabai kézilabdás lányok küzdelmes meccsen vannak túl, ami sok erőt és energiát kivett belőlük, ám nincs sok idő a pihenésre, hiszen újabb fontos, a bennmaradást segítő játékra készülnek a lányok.

– A Vasas egy lelkes, fiatal csapat. Arra kérjük a szurkolóinkat, hogy jöjjenek ki és buzdítsanak minket, mert most nagyobb szükség van rá, mint eddig valaha a bajnokságban – fogalmazott az Eubility Group-Békéscsabai ENKSE kapusa, Györkös Rebeka.

A csapat egyik irányítója arról beszélt, hogyan fognak felkészülni a Pest megyei csapat ellen. Alexandra Vukajlovic szerint főleg mentálisan kell felkészülniük, ugyanis fizikálisan már jól áll a csapat.

– A Vasasnál is mindenki gólt akar lőni, de oda kell figyelni a balszélsőre és a középen játszókra, meg kell állítani őket – mondta a csapat irányítója.

A Vasas SC elleni meccs vasárnap 19 órakor kezdődik a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban.

További programok »

FEL