Kézilabda: Sikeres békési visszavágás a DEAC-nak

A békési férfi kézilabdacsapat hétköznapra hozta előre az NB I B-s pontvadászat hétvégi játéknapját, ezzel hosszabb szünethez juttatva játékosait. Papp Bálint alakulata alaposan megizzadt a győzelemért, de sikerült visszavágnia a DEAC együttesének az őszi vereségért, így két pont előnnyel élre állt a tabellán – írja beszámolójában a klub hivatalos oldala.

 

Békés-Drén KC–Debreceni EAC 31–29 (18–15)
NB I B-s férfi kézilabda-mérkőzés. Békés, 250 néző. Vezette: Juhász, Szilágyi.

Békés: Pajkó – HERCZEGH 3, Cifra 2, Sebestyén 3, Szilágyi 3, OLÁH 6 (1), Kovács P. 2. Csere: Takács (kapus), HAJDÚ 8, Varsandán, Gál 1, Kopcsák 1, Fedor 1, Pánczél 1, Gazsó, Bella.
A Debrecen legjobb góldobói: Erdős 9 (4), Dobos 5.
Kiállítások: 12, ill. 14 perc. Hétméteresek: 4/1, ill. 4/4.

A találkozó elején villámrajtot vett a hazai gárda, amely a 4. percben már 4–0-ra vezetett. Ezt követően kiegyenlítetté vált a játék, a debreceniek gyors támadásokkal próbáltak operálni. Azonban jól működött a békésiek támadójátéka is, ennek köszönhetően többször is jártak már hat találattal is előrébb. A játékrész utolsó néhány perce a vendégeké volt, ezt kihasználva lefelezték a hátrányukat.

A második félidő eleje is szorosan alakult, a látogatók tapadtak a vendéglátókra. A 50. perc táján úgy tűnt, hogy magabiztos győzelmet arathat a Békés-Drén KC, de a szívósan küzdő hajdúságiak nyílttá tudták tenni a meccs kimenetelét.

– Nagyon jó tempóban kezdtük a találkozót. Ebből szépen elléptünk az ellenfelünktől, folytatásban akadtak problémáink elöl és hátul is. Maximálisan meg vagyok elégedve a csapat hozzáállásával, azzal, ahogy akarta a csapat a győzelmet. Most pihenünk egy kicsit, aztán neki látunk a munkának. Gratulálok a csapatomnak – nyilatkozta Papp Bálint.

 

Megosztás:

Címke: , , , ,